Har 044-22 ringt dig?

Numret verkar tillhöra JosephAmari.

Numret leder till Kristianstad och vi saknar data över operatören.

Du är den första de senaste 24 timmarna som söker efter detta nummer. Det tyder på att numret inte används mycket av telefonförsäljare. Läs kommentarerna för att bilda dig en uppfattning om vem som ringer. Totalt har minst 15 personer sökt efter numret.

1 kommentar för 044-22

01 Jun 21 kl. 17:47

JosephAmari

Kommentar från Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it [url=https://bit.ly/2XbVumI]https://bit.ly/2XbVumI[/url]:
Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it https://bit.ly/2XbVumI

Har telefonförsäljare från JosephAmari ringt dig?


Tips

Om du vill slippa telefonförsäljare hem skaffa ett gratis kontantkort. Det eftersom de ofta kollar ditt nummer på nummerupplysningen och då ringer till kontantkortet i stället. Vi har testat detta erbjudande själva och det är helt gratis utan förpliktelser. Ett annat tips är att ringa via mobilt bredband & Skype.
Telemarketing är ett vanligt jobb bland ungdomar. Eftersom de jobbar provisionsbaserat kan de då och då säga till sin arbetsgivare att de sålt en produkt utan att de gjort det och kunden får då en faktura trots att så inte var överenskommet. Du ska då alltid meddela företaget att du bestrider fakturan. Få det kostnadsfria kontantkortet hemskickat till dörren .

Numret 04422 kan även skrivas som 044-22 eller 0442-2.

Internationell formatering av numret:
+464422
00464422

Telefonnummer som liknar 04422