Har 010-102 34 15 ringt dig?

Numret verkar tillhöra Garantilotto.

Numret leder till Lokalt direktval till företagsväxlar och använder operatören IP-Only Networks AB.

Du är den första de senaste 24 timmarna som söker efter detta nummer. Det tyder på att numret inte används mycket av telefonförsäljare. Läs kommentarerna för att bilda dig en uppfattning om vem som ringer. Totalt har minst 4034 personer sökt efter numret.

16 kommentarer för 010-102 34 15

05 apr 17 kl. 17:05

Garantilotto

Kommentar från Nästa_gång_säljer_jag_skräp_tillbaka:
Någon ringde och sa att jag varit med i en undersökning för ett "marknadsundersökningsföretag". Sedan att det var någon vinstgaranti varpå han frågade om de fick göra ett vinstreportage hemma hos mig. Jag tackade nej och ifrågasatte vad han höll på med. Han började prata om välgörenhet (typiskt sånt som bluffspelbolag håller på med). Jag frågade vad sliten gick ut på och vad de tjänade på att ringa runt och inte tvinga fram avtal och fick svaret att insatserna lotterier i sverige är förbjudna och att man därför måste skaffa en lott. Ironiskt med tanke på att företaget bakom verkar ha lite problem med svensk lagstiftning i övrigt.

30 mar 17 kl. 17:55

Garantilotto

Kommentar från Patrik:
Snubben började med att prata om att jag var med i en webbundersökning som handlade om resor för 6 månader sedan vilket jag inte var. "ja men det var ju så länge sen, inte så konstigt att du inte minns det". Jag var tydligen en finalist som skulle få garantivinst om jag köpte deras paket. Jag sa att det var skitsnack och att de inte var registrerade i Sverige men säljaren stod på sig. Han sa flera gånger att han inte tjänade på att ljuga vilket i sig är en uppenbar lögn LOL. Det är lätt att höra när de drar sitt säljarsnack eftersom de trevar med orden, och ger goddag yxskaft-svar när de blir motbevisade. Som säljare har de ett och annat att lära sig. Tack till skribenten "Veckodag" för notis om reportaget i SVT Plus.

28 mar 17 kl. 15:42

Garantilotto

Kommentar från Erik :
Telefonundersökning vilket resulterade I "finalistplats" och garanti på vinster.... Tack men nej tack! Påtalade att: Det som later för bra för att vara sant är oftast just det: inte sant. Förkastligt utfört, dessutom drar dem verkligen ett "Ja" ur dig för att klippa in I något sammanhang känns det som. Kommer om de ens försöker skicka något bestrida dem till helvetets portar och vidare!

24 mar 17 kl. 14:14

Garantilotto

Kommentar från Linus:
Bluff rakt igenom. Ringde mig idag kl 14.01 och påstod att jag varit med i någon undersökning. Mitt råd är att driva med dom och sen lägga på och blockera numret som man kan göra om man har Iphone.

22 mar 17 kl. 13:03

Garantilotto

Kommentar från Maria:
Sa att jag varit med i en undersökning och vunnit ett pris. Hon ville ställa några frågor. Jag sa att numret var ett jobbnummer och att jag aldrig anger det någonstans annat än i just jobb. Då la hon på.

17 mar 17 kl. 12:48

Garantilotto

Kommentar från Magnus:
Lotteri som saknar tillstånd i Sverige. Läs mer på Lotteriinspektionen samt SVT Plus. http://www.svt.se/plus/jag-kande-igen-saljmanuset-direkt/ https://www.lotteriinspektionen.se/om-oss/statistik/press/nyhetsarkiv/garantilotto-lotteri-utan-svenskt-tillstand/

17 mar 17 kl. 11:38

Garantilotto

Kommentar från Richard:
Exakt som nedanstående kommentarer. De säger att jag har varit med i en undersökning för ett halvår sedan (de kunde dock inte se vad för undersökning) och att jag vunnit en plats i en utlottning av 20 miljoner kr. Svarade att det där lät lurt och oärligt så jag avböjde allt. Tur att jag gjorde det efter att ha läst alla andra kommentarer.

17 mar 17 kl. 10:30

Garantilotto

Kommentar från Linda:
Jag hade tydligen varit med i en marknadsundersökning och blev gratulerad att ha blivit utvald till ett lotto med 20 milj i potten. Var tydligen en kampanjperiod på 4 månader, och för att vara med fanns det två paket, 749 kr/mån eller 499 kr/mån. Jag tackade nej, och efter att ha upprepat mig 3 ggr gav personen sig.

15 mar 17 kl. 10:50

Garantilotto

Kommentar från Blä:
Akta er! Hemska och ohyfsade personer som svär när du inte nappar. Funderar på att anmäla till ARN!!

14 mar 17 kl. 12:12

Garantilotto

Kommentar från Magnus:
Helt blåsta! Har nu ringt tre dagar trots att jag har avböjt deras erbjudande två gånger! IDIOTER!!

14 mar 17 kl. 11:21

Garantilotto

Kommentar från Bella:
Gratulerade mig till min vinst , och vill ställa några kompletterande frågor. La på luren och blockade nummer

10 mar 17 kl. 13:12

Garantilotto

Kommentar från Veckodag:
Garantilotto, blufföretag som har undersökts av SVT och har inte tillstånd ifrån Lotteri Inspektionen. Mer läsning: http://www.svt.se/plus/jag-kande-igen-saljmanuset-direkt/ https://www.lotteriinspektionen.se/press/nyhetsarkiv/garantilotto-lotteri-utan-svenskt-tillstand/

10 mar 17 kl. 11:19

Garantilotto

Kommentar från Smas:
Ringer och säger att man varit med i en marknadsundersökning och är nu med i ett lotteri, och är utvald att tävla om 20 miljoner! Berättade att jag går efter devisen: saker som låter för bra för att vara Sant är inte sanna, och då gav han upp!

08 dec 16 kl. 14:37

Garantilotto

Kommentar från Andreas:
Påstår att man deltagit i en undersökning för ett år sedan och nu kommit med i denn stora finalen.Bara bluff de är anmälda av konsumentverket

01 dec 16 kl. 14:05

Garantilotto

Kommentar från P:
Kastade luren i örat på dom efter 3sek

28 nov 16 kl. 16:02

Garantilotto

Kommentar från .:
Påstår att man deltagit i webbundersökningar under året innan och nu är finalist i deras Sverige lotteri och skall få dela på miljoner. De gav upp och lade på innan de kom till delen om vinstgaranti och prenumeration på lotter.

Har telefonförsäljare från Garantilotto ringt dig?


Tips

Om du vill slippa telefonförsäljare hem skaffa ett gratis kontantkort. Det eftersom de ofta kollar ditt nummer på nummerupplysningen och då ringer till kontantkortet i stället. Vi har testat detta erbjudande själva och det är helt gratis utan förpliktelser. Ett annat tips är att ringa via mobilt bredband & Skype.
Telemarketing är ett vanligt jobb bland ungdomar. Eftersom de jobbar provisionsbaserat kan de då och då säga till sin arbetsgivare att de sålt en produkt utan att de gjort det och kunden får då en faktura trots att så inte var överenskommet. Du ska då alltid meddela företaget att du bestrider fakturan. Få det kostnadsfria kontantkortet hemskickat till dörren .
Numret 0101023415 kan även skrivas som 010-1023415 eller 0101-023415.

Telefonnummer som liknar 0101023415